Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

İnkaya İlkokulu

Telefon : 05376922827
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://inkayaio.meb.k12.tr
Adres : İNKAYA KÖYÜ İNKAYA KÜME EVLERİ NO 83 SARIKAMIŞ / KARS
VİZYON : Tüm öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda iyi bir eğitim almalarını sağlayarak bir üst eğitim kurumuna yerleşmelerini ve sosyal becerilerini geliştirerek gelecekte mutlu ve başarılı bireyler olmalarını sağlamak.
MİSYON : Toplumsal yardımlaşmanın ve milli değerlerin egemen olduğu, kendine özgü niteliklerini yitirmeden, toplumun gelişmesine katkıda bulunabilecek üretici, hür ve çağdaş düşünebilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :5
Öğrenci :88
Derslik :4
Kütüphane :1
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler : 08:30 Ders Başlangıç 11:55 Öğle Arası 13:00 Ders Başlangıç 14:35 Ders Bitiş
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Köy Minibüsleri dönüşümlü olarak Sarıkamış ilçe merkezine ve Horosan ilçe merkezine servis yapmaktadırlar. Sarıkamış ilçe merkezine sadece hafta içi servis yapılmaktadır. Horosan ilçe merkezine ise her gün servis vardır. Not: Servisler sabah 08:00 gibi köyden çıkış yapıp akşam 15:30 gibi tekrar köye dönmek üzere tek sefer yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri : 6 (altı) adet lojmanımız mevcuttur.Lojmanların durumu iyidir.2018 yazında lojmanlar tadilattan geçmiştir.( mutfak dolapları ve tezgahları yenilendi.Kapılar yenilendi.Alt zemin parke döşendi.) Lojmanlarda ısınma soba ile sağlanmaktadır.Kömür ve koza ile ısınılmaktadır.Lojmanlarda duruma göre öğretmenlerimiz birlikte kalmaktadırlar.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Sarıkamış ilçe merkezine iki farklı yoldan ulaşım sağlanmaktadır.Ana yoldan ilçe merkezine uzaklık 60 km, Kars İl merkeze ise 120 km´dir.Bu yol genellikle açık bulunmaktadır.Bir diğer yoldan Sarıkamış ilçe merkezine uzaklık 35 km, Kars il merkezine uzaklık ise 95 km´dir.(Bu ulaşım yolunun olumsuz hava şartlarında kapanma durumu olabilmektedir.) (Not:Köyümüz Horosan ilçe merkezine 35 km mesafededir.)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :